01.01.2016 21:14

Watford-revelatie Ighalo blijft de club trouw

Fans van Watford hoeven niet bang te zijn dat topscorer Odion Ighalo in de winterstop vertrekt bij de goed presterende club. De Nigeriaan staat al op veertien goals, maar maakt ook in 2016 zijn doelpunten voor Watford.

"Ik wil het seizoen sterk eindigen met Watford en bewijzen dat we een paar hele goede spelers hebben hier", zijn de duidelijke woorden van de spits, die wordt gelinkt aan onder andere Atlético Madrid. "Als de focus op het einde van het seizoen ligt, dan raken transfergeruchten je niet."

Ighalo heeft bij Watford, waar hij sinds 2014 onder contract staat, een verbintenis tot medio 2020, waardoor Watford niet gedwongen is om de goaltjesdief te laten gaan. Met veertien doelpunten in de eerste seizoenshelft moet Ighalo alleen Jamie Vardy (Leicester City) en Romelu Lukaku (Everton) voor zich dulden, maar daar heeft de Afrikaanse spits geen boodschap aan.

"Ik maak me niet druk om statistieken, omdat ik altijd met beide benen op de grond ben blijven staan. Ik ben nooit vergeten waar ik vandaan kom", gaat Ighalo verder in gesprek met de BBC. "Ik wil gewoon beter worden, de juiste dingen blijven doen op het veld en altijd mezelf blijven. Watford doet het op dit moment goed omdat we een fantastisch team hebben, niet vanwege één speler."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner