05.01.2016 20:13

Stoke met Afellay en Pieters tegen Liverpool

Stoke City begint dinsdagavond in eigen huis aan de eerste wedstrijd in de halve finale van de League Cup. Stoke begint tegen Liverpool met twee Nederlanders in de basis, de derde zit op de bank. Liverpool treedt aan met een gewijzigde opstelling, vergeleken met de verloren wedstrijd tegen West Ham United.

Afgelopen zaterdag kreeg verdediger Geoff Cameron een rode kaart en moest een kleine tien minuten voor tijd inrukken. De schorsingen van de Premier League lopen echter niet door in de League Cup, waardoor Cameron dinsdagavond gewoon mag aantreden tegen Liverpool. Twee Nederlanders starten in de basis. Erik Pieters start linksback en Ibrahim Afellay start achter Bojan in de spits. Marco van Ginkel is net als afgelopen weekend bankzitter bij Stoke City.

Bij Liverpool krijgt centrale verdediger Kolo Touré een basisplaats van Jürgen Klopp. De Ivoriaan vervangt Mamadou Sakho, die voor de wedstrijd tegen Stoke niet bij de wedstrijdselectie zit.. Joe Allen en Adam Lallana, invallers in de vorige wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen West Ham United, krijgen ook een basisplaats. Dat gaat dan weer ten koste van Christian Benteke, de topscorer van Liverpool, en Jordon Ibe.

Volg het duel tussen Stoke City en Liverpool hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner