07.01.2016 10:31

Watford-revelatie droomt van Old Trafford

Odion Ighalo hoopt in de toekomst voor Manchester United te spelen. De Nigeriaanse aanvaller van Watford is al van jongs af aan fan van Manchester United en wil in de toekomst graag zijn wedstrijden spelen op Old Trafford.

Ighalo is momenteel bezig aan een sterk seizoen in het shirt van Watford. De Nigeriaan scoorde al veertien competitietreffers namens de promovendus. Ighalo heeft daardoor een grote invloed gehad op het goede presteren van Watford, waardoor zijn naam in verband wordt gebracht met een transfer. Ighalo verwacht echter niet dat hij Watford in januari zal verlaten.

"Er wordt veel gespeculeerd over een transfer naar Spanje en Italië, maar daar heb ik al gespeeld. Ik wil nu in Engeland spelen", aldus de aanvaller tegenover The Sun. "Ik denk niet dat ik zal vertrekken, maar als Manchester United belangstelling toont weet ik niet of ik 'nee' kan zeggen. Ik was als klein jongetje al fan van Manchester United. Ik keek op TV altijd naar Andy Cole en Dwight Yorke. Zij waren mijn idolen en op Old Trafford spelen is altijd een droom van mij geweest."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner