14.01.2016 15:58

Klopp neemt het op voor doelman Mignolet

Aaron Ramsey (l.) verschalkt Simon Mignolet (r.), maar op de doellijn wordt voorkomen dat Arsenal dat 2-2 tegen Liverpool maakt. (13-01-2016)
Aaron Ramsey (l.) verschalkt Simon Mignolet (r.), maar op de doellijn wordt voorkomen dat Arsenal dat 2-2 tegen Liverpool maakt. (13-01-2016)

Liverpool kwam woensdagavond tot twee keer toe op voorsprong tegen Arsenal, maar mocht nog van geluk spreken dat het een punt overhield aan het duel met de koploper van de Premier League. De goalie van Liverpool, Simon Mignolet, zag er bij de eerste twee doelpunten van Arsenal niet goed uit.

Roberto Firmino maakte het openingsdoelpunt in de wedstrijd die in 3-3 eindigde, maar Aaron Ramsey tekende niet veel later voor de 1-1. De middenvelder van Arsenal verschalkte de Belgische goalie in de korte hoek. Trainer Jürgen Klopp is het niet eens met de kritiek die zijn doelman over zich heen krijgt. "Hij gaat niet alleen in de fout bij de eerste tegengoal, hij moet daar meer hulp krijgen van zijn teamgenoten", is de Duitse trainer van mening.

Ook op de 2-2 van Olivier Giroud had Mignolet geen antwoord. De Fransman verlengde een hoekschop van Mesut Özil, waarna de Belg op de doellijn niet in staat was om een doelpunt te voorkomen. "Op een goede dag kan hij daar misschien een save maken, maar er gingen ook veel fouten aan vooraf. We moeten op dat soort situaties ook gewoon beter verdedigen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner