18.01.2016 11:17

Amrabat verwacht in 48 uur transfernieuws

Het lijkt een kwestie van tijd totdat Nordin Amrabat een contract tekent bij Watford. De voorzitter van de club kondigde de overgang van de in Nederland geboren Marokkaan al aan, maar Amrabat zelf verwacht binnen twee dagen het nieuws naar buiten te brengen. 

Watford heeft de clausule in het contract van de oud-speler van PSV geactiveerd en mag daardoor direct met Amrabat praten. Màlaga CF krijgt acht miljoen euro van de Engelse club, maar daarvoor moet er wel eerst een akkoord bereikt worden met de aanvaller zelf, die nog tot 2019 onder contract staat in Spanje.

"Ik denk dat er binnen 48 uur duidelijkheid komt", vertelt Amrabat aan Voetbal International. De aanvaller kwam in 2014 terecht bij Màlaga, waar hij eerst op huurbasis vanuit Galatasaray speelde. Na een half seizoen keerde hij terug in de Spaanse competitie, waarna hij een langdurig contract tekende bij de club. Watford noemde Amrabat al de aankoop van het seizoen. De promovendus stat momenteel in de keurige middenmoot van de Premier League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner