20.01.2016 15:02

Touré overweegt vertrek bij Manchester City

Yaya Touré is het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter tijdens het competitieduel Manchester City - Crystal Palace. (16-01-2016)
Yaya Touré is het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter tijdens het competitieduel Manchester City - Crystal Palace. (16-01-2016)

De toekomst van Yaya Touré bij Manchester City is weer eens onzeker. De Ivoriaanse middenvelder overweegt om Manchester City in de zomer te verlaten, dat zegt althans zijn zaakwaarnemer.

Touré is op dit moment bezig aan zijn zesde seizoen bij Manchester City. De middenvelder werd twee keer kampioen met The Citizens, maar ondanks de successen was Touré niet altijd gelukkig bij Manchester City. De Ivoriaan voelde niet altijd steun van de club en was daarnaast vaak mikpunt van kritiek. Manchester City hoeft echter niet te vrezen voor een vertrek op korte termijn.

"Hij zal niet tijdens de huidige transferperiode vertrekken", aldus Dimitri Seluk, de zaakwaarnemer van Touré, in gesprek met SportItalia. "In de zomer kan echter alles veranderen. We hebben al een aantal aanbiedingen ontvangen en die nemen we in overweging." De 32-jarige middenvelder zal niet gratis op te halen zijn. De Ivoriaan heeft bij Manchester City nog een contract tot de zomer van 2017, waardoor een geïnteresseerde club een transfersom voor de middenvelder moet betalen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner