24.01.2016 13:15

Van Aanholt blij met goal, niet met uitslag

Zaterdagmiddag maakte Patrick van Aanholt zijn vijfde treffer van het seizoen. De linker vleugelverdediger van Southampton is de laatste weken goed bezig en weet het netje wel opvallend veel te vinden voor een verdediger.

Nadat Van Aanholt scoorde tegen Stoke City, Aston Villa, Swansea City en Tottenham Hotspur, was de oud-speler van Vitesse zaterdagmiddag ook trefzeker tegen Bournemouth. "Het was een goal. Het is mooi dat ik weer op het scoreformulier terecht ben gekomen, maar het resultaat is altijd belangrijker dan de doelpunten", blikt Van Aanholt terug.

Hoewel Van Aanholt scoorde, was de verdediger niet helemaal tevreden met de uitslag van de wedstrijd. Sunderland kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel in eigen huis tegen Bournemouth. "Je wilt altijd winnen, nu hebben we één puntje gepakt. Dat is natuurlijk wel een beetje teleurstellend, maar het is altijd beter dan verliezen. Nu moeten we weer doorgaan en vlammen tegen Manchester City", verwoorde Van Aanholt tegenover het officiële videokanaal van Sunderland. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner