29.01.2016 14:09

Tottenham Hotspur houdt Dembélé in Londen

Mousa Dembélé heeft zijn contract bij Tottenham Hotspur met twee jaar verlengd. De Belgische oud-voetballer van onder andere Willem II en AZ stond nog tot 2017 onder contract in Londen, maar plakte daar dus twee jaar aan vast.

Dembélé speelde honderdvijftig wedstrijden in de Eredivisie, voordat hij in 2010 naar Fulham trok. Bij die club speelde hij twee jaar, waarna Tottenham Hotspur hem een contract aanbood. Sindsdien is de Belg basisspeler bij de club, maar in dit seizoen ontpopt hij zich echt tot een sterkhouder op het middenveld van de Spurs. Momenteel staat hij op achttien competitiewedstrijden, waarvan hij er zestien in de basisopstelling begon. 

"Ik ben heel erg blij dat ik getekend heb en deel uit blijf maken van de toekomst van deze club. Alles is goed bij deze club en iedereen wil deel uitmaken van de ontwikkeling die hier gaande is. Daarom ben ik erg trots dat ik mijn contract heb verlengd", stelt Dembélé op de clubwebsite van Tottenham Hotspur. De ploeg staat momenteel vierde in de Premier League en lijkt daarmee wederom goed op weg te zijn voor Europees voetbal in het volgende seizoen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner