03.02.2016 09:27

Van Gaal heeft een fantastisch United gezien

Louis van Gaal is zeer tevreden met het spel van Manchester United in de thuiswedstrijd tegen Stoke City (3-0). Op het eigen Old Trafford wist United met mooie doelpunten weer eens overtuigend te winnen.

"Het was een fantastische wedstrijd", begint Van Gaal tegenover Sky Sports. "In de eerste helft vielen we veel aan en maakten we fantastische doelpunten. We creëerden veel kansen en in de tweede helft domineerden we de wedstrijd."

De overwinning lijkt heel goed uit te komen voor Van Gaal. De geruchten over een mogelijk vertrek werden met de week sterker, maar de manager is tevreden over 2016. "We verloren alleen van Southampton en ook pas in de laatste minuut. Thuis verliezen van Southampton mag nooit gebeuren. Op Old Trafford moet je alles winnen."

"De overwinning geeft ons waarschijnlijk veel vertrouwen. We hebben drie mooie doelpunten gemaakt en dit geeft ons veel vertrouwen om zo door te gaan", besluit Van Gaal. Manchester United is nummer vier Arsenal tot op vijf punten genaderd door de overwinning.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner