03.02.2016 10:35

Koeman ruziet met Wenger in de catabomben

Ronald Koeman en Arsène Wenger hebben een kleine aanvaring gehad na Arsenal - Southampton (0-0). De Fransman had kritiek op de arbitrage, waar de Nederlandse trainer niet van gediend was.

Wenger was niet tevreden met het optreden van scheidsrechter Lee Mason. Volgens de manager van Arsenal was zijn team benadeeld, wat Wenger de scheidsrechter duidelijk wilde maken: "Het is altijd hetzelfde met jou!"

Koeman reageerde hier volgens Voetbal International direct op: "Nee, het is altijd hetzelfde met jou! Jouw ploeg heeft tien kansen gekregen en niet één gescoord. Waarom laat je je dan gaan tegenover de arbitrage?"

Wenger koelde wat af en gaf de Nederlander gelijk. "Het is frustrerend dat we onze kansen zo slecht afmaken. We hebben vandaag 22 keer op doel geschoten, maar voor de derde keer op rij niet gescoord."

Ondanks dat Arsenal de kansen zo slecht afmaakt, hebben The Gunners geen nieuwe spits aangetrokken. Wenger reageerde gefrustreerd op de vraag waarom er geen nieuwe spits naar Londen was gekomen. "Als jij nog een spits van wereldklasse voor ons weet, had je dat voor het sluiten van de transferperiode moeten zeggen. Ze staan niet in de rij en vragen ook niet of we ze alsjeblieft vast willen leggen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner