03.02.2016 19:11

Vidal naar de rechtbank na alcoholverhaal

Arturo Vidal is klaar met de geruchten over zijn alcoholprobleem en neemt maatregelen. Het Duitse Bild schreef dat de Chileense speler van Bayern München regelmatig dronken was op het afgelopen trainingskamp, maar Vidal ontkent dit. De Duitsers verbleven tijdens de winterstop in Qatar en volgens de geruchten plande Vidal meerdere nachtelijke uitstapjes.

De krachtpatser op het middenveld laat via een statement op zijn Twitter weten dat hij juridische stappen onderneemt wegens smaad. "Mijn advocaten hebben al instructies gekregen om een rechtszaak aan te spannen tegen de krant. Ze zullen verantwoordelijkheid moeten nemen voor hun eigen leugens." Vidal wordt herhaaldelijk in één adem genoemd met een alcoholprobleem. Vorig jaar crashte hij met zijn Ferrari tijdens de Copa América, terwijl hij met een slok op achter het stuur zat. De geruchten gaan dat Vidal steeds vaker in het Duitse nachtleven is te vinden.

Bayern München haalde Vidal afgelopen zomer terug naar de Bundesliga, waar hij van 2007 tot en met 2011 ook al speelde voor Bayer Leverkusen. Na die periode kwam de Zuid-Amerikaan uit voor Juventus, waar hij ook veel indruk maakte op het middenveld. In het huidige seizoen staat Vidal op negentien competitiewedstrijden voor Der Rekordmeister.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner