06.02.2016 14:54

Wolfsburg gewijzigd op bezoek bij Schalke

VfL Wolfsburg speelt met een aangepaste opstelling tegen FC Schalke 04. Na de remise thuis tegen 1. FC Köln vond trainer Dieter Hecking het tijd om zijn elftal om te gooien om een resultaat te halen in de Veltins-Arena.

Schalke begint ongewijzigd aan het duel met Wolfsburg. Een week geleden was het 0-2 te sterk voor SV Darmstadt 98, waardoor er voor trainer André Breitenreiter weinig reden was tot aanpassingen. Klaas Jan Huntelaar is hierdoor de diepe spits, met Leroy Sané, Max Meyer en Eric Maxim Choupo-Moting om hem heen. Het defensieve blok op het middenveld bestaat uit Leon Goretzka en Johannes Geis.

Wolfsburg-trainer Dieter Hecking heeft na het teleurstellende gelijkspel tegen 1. FC Köln wel enkele aanpassingen gedaan voor de uitwedstrijd tegen Schalke. Nicklas Bendtner staat vanmiddag in de spits in de Veltins-Arena, waarmee hij André Schürrle aflost. Ook Daniel Caligiuri en Robin Knoche zijn nieuwe namen in de opstelling van Hecking. Braziliaan Luiz Gustavo zit niet bij de selectie, terwijl landgenoot Dante op de bank plaatsneemt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner