12.02.2016 16:17

Hiddink niet tevreden over ongeslagen reeks

Guus Hiddink is als interim-trainer nog steeds ongeslagen, maar tevreden is de Varssevelder niet. Hij vindt namelijk dat zijn ploeg te veel gelijk speelt.

Acht competitieduels geleden nam Hiddink het stokje over en sindsdien verloor de Londense formatie geen enkel duel. "Het klinkt heel goed, dat ik nog ongeslagen ben. Maar als je heel realistisch bent hadden we wel wat meer van die wedstrijden mogen winnen", zegt hij tijdens de persconferentie voor het duel met Newcastle United.

"Vooral thuis hadden we meer wedstrijden moeten winnen", aldus Hiddink. De laatste thuisoverwinning dateert alweer van 19 december 2015. Toen werd Sunderland geklopt. Dit weekend krijgt Hiddink de kans om een thuiswedstrijd te winnen. "Tegen Newcastle krijgen we weer een nieuwe kans. Hoe langer je thuis niet wint, hoe minder angst tegenstanders voor je hebben. Als je een tijd niet wint, sluipt er onzekerheid in een elftal. Nu we een tijd niet verloren hebben ligt er een bepaalde basis, maar we moeten nu wel de volgende stap gaan zetten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner