13.02.2016 16:49

Gunner looft koploper Leicester: "Verfrissend"

Aaron Ramsey neemt het zondag met Arsenal op tegen koploper Leicester City. De Londenaren moeten winnen om de achterstand terug te brengen tot twee punten. De middenvelder heeft er zin in.

"Het is verfrissend om te zien dat ze met het geld dat ze uitgegeven hebben, zo'n team kunnen neerzetten", begon de Gunner tegenover Sky Sports. "Van de laatste plaats naar de eerste plaats, maar hopelijk blijven ze daar niet lang meer staan. We moeten ons bewust zijn van het countergevaar van Leicester. Daar ligt hun grootste kracht. Achterover leunen en in de uitval snel toeslaan."

"Maar wij zijn Arsenal en moeten ons eigen spelletje blijven spelen", ging de 25-jarige Welshman verder. "Het balbezit domineren, onszelf laten zien op het veld en de tegenstander weg proberen te spelen. Hopelijk kunnen we dat zondag laten zien. Het voordeel voor Leicester is wel dat ze geen druk hebben. Als ze geen kampioen worden, hebben ze nog altijd een topseizoen gedraaid. Bij ons is er altijd druk, maar daar zijn we aan gewend", besloot Ramsey zijn verhaal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner