15.02.2016 14:39

Debuchy baalt flink: "United nam contact op"

Huurling Mathieu Debuchy aan de bal namens Girondins Bordeaux tijdens het competitieduel bij Olympique Lyon. (03-02-2016)
Huurling Mathieu Debuchy aan de bal namens Girondins Bordeaux tijdens het competitieduel bij Olympique Lyon. (03-02-2016)

Mathieu Debuchy is bij Arsenal teleurgesteld in de handelswijze van Arsène Wenger. De Franse oefenmeester voorkwam op de laatste dag van de transfermarkt een overgang van zijn landgenoot naar Manchester United.

Debuchy is bij de Londenaren uit de gratie geraakt en komt weinig aan spelen toe in het Emirates Stadium. Louis van Gaal zocht in januari naar versterkingen voor zijn defensie en kwam zodoende bij Debuchy uit. Wenger wilde echter geen speler laten vertrekken naar zijn rivaal. Debuchy speelt momenteel op huurbasis voor Girondins Bordeaux.

"Het klopt inderdaad dat United contact opnam met mijn zaakwaarnemer", vertelt de rechtsback aan Canal+. "Natuurlijk was en ben ik teleurgesteld. Het zou fantastisch zijn geweest om aan de slag te gaan bij een club als Manchester United. Het mocht helaas niet zo zijn. Ja, dat irriteert me wel een beetje. Maar Wenger vertelde me dat hij geen zin had om een rivaal te gaan helpen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner