17.02.2016 11:59

Lewandowski: "Zie mezelf hier wel bijtekenen"

Het lijkt er op dat fans van Bayern München nog lang kunnen genieten van Robert Lewandowski. De spits wordt gelinkt aan een vertrek naar een andere Europese topclub, maar hint naar een mogelijke contractverlenging.

Lewandowski staat sinds 2014 onder contract bij Der Rekordmeister en is vrolijk doorgegaan met scoren in de Bundesliga na zijn vertrek bij Borussia Dortmund. In het huidige seizoen staat de Poolse goaltjesdief op 21 doelpunten in twintig competitiewedstrijden, waarmee hij zijn doelpuntenrecord in het seizoen 2012/2013 meer dan waarschijnlijk gaat verbreken.

De goede prestaties zorgen voor veel geruchten rondom Lewandowski, die dat heel goed beseft. "Ik weet dat er interesse is vanuit het buitenland", geeft Lewandowski toe in gesprek met de Bild. "Maar ik zie mezelf ook wel een nieuw contract tekenen bij Bayern München, omdat we hier een geweldige ploeg hebben. Deze club staat erom bekend dat het spelers beloond voor goede prestaties. Ik heb gezien hoe Bayern bezig is met de toekomst."

Het huidige contract van de Pool loopt nog drie jaar door. De spits staat komende zomer met zijn land op het Europees Kampioenschap in Frankrijk, waar hij het in de groepsfase opneemt tegen uitgerekend Duitsland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner