25.02.2016 21:46

Kluivert adviseert Chelsea: "Rustige man"

Patrick Kluivert is van mening dat Chelsea er verstandig aan doet Guus Hiddink voor de club te behouden. Sinds de Nederlander aan het roer staat bij de Londenaren gaat het aanzienlijk beter. Hiddink was dit seizoen de opvolger van de ontslagen José Mourinho.

"Hiddink is een rustige man en misschien is dat wel wat al die goede spelers nodig hebben. Hij laat de spelers zelf beslissingen nemen en laat ze echt onderdeel zijn van een team. Je hoeft de spelers van Chelsea niet veel meer uit te leggen. Je moet voor een basis zorgen en meer niet. Hiddink is daar erg goed in. Hij houdt het simpel", vertelt Kluivert aan ESPN.

"Als hij wil blijven, zou hij geen slechte optie voor Chelsea zijn. Eigenlijk denk ik zelfs dat hij de perfecte keuze zou zijn. Als je ziet welke managers er allemaal beschikbaar zijn, dan blijft Hiddink misschien wel. Hij doet het geweldig en heeft direct veel positieve invloed gehad op de club. Misschien is hij dus toch bereid om er een jaar aan vast te plakken, maar dat is ook aan de club."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner