27.02.2016 11:45

Van Gaal gokt op De Gea, Smalling onzeker

Met het oog op de kraker tegen Arsenal krijgt Manchester United goed bericht uit de ziekenboeg. Louis van Gaal kan hoogstwaarschijnlijk beschikken over doelman De Gea. Verdediger Chris Smalling haalt de clash mogelijk ook.

Voor Manchester United lijken er betere tijden aan te breken. De ploeg bekerde verder in de FA Cup en walste over FC Midtjylland heen in de Europa League. De Engelse formatie van Van Gaal liet de afgelopen weken zien dat het weer aantrekkelijk, aanvallend voetbal kan spelen en lijkt daarmee net op tijd de rug gerecht te hebben voor de altijd beladen wedstrijd tegen Arsenal.

Ook de medische staf draagt bij aan de positieve gevoelens in Manchester, aangezien Van Gaal met goed nieuws kwam. "Ik verwacht dat De Gea in ieder geval terugkeert", quote Voetbal International de Nederlandse trainer. "Smalling blijft een vraagteken, maar je weet het nooit."

Manchester United - Arsenal is een strijd tussen de nummers vijf en drie van de Premier League. Voor de thuisploeg is het de laatste kans om aan te haken in de subtop, bij een verlies wordt directe plaatsing voor de Champions League een pittig karwei.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner