02.03.2016 11:54

Wenger vreest nieuwe domper Arsenal

Chelseas Willian und Arsenals Santi Cazorla liefern sich im Endspiel um den Community Shield 2015 ein Duell auf Höhe der Grasnarbe.
Chelseas Willian und Arsenals Santi Cazorla liefern sich im Endspiel um den Community Shield 2015 ein Duell auf Höhe der Grasnarbe.

Een nieuwe domper voor Arsenal. Volgens Engelse media is de kans groot dat het seizoen voor Santi Cazorla erop zit. De middenvelder was weer begonnen met trainen na zijn knieblessure, maar heeft nu weer te maken met een terugslag. Cazorla moet zijn herstel nu weer staken.

"Het gaat niet zo goed met Santi”, wordt Arsène Wenger geciteerd. “Met zijn knie ging het beter, maar hij heeft nu problemen met zijn achillespees die hem tegenhouden. Het is een reactie op zijn terugkeer, we moeten nu kijken hoe hij reageert op de behandelingen.” De grote vraag is dus of de middenvelder dit seizoen nog in actie kan komen.

De laatste keer dat Cazorla in actie kwam voor de Gunners was op 29 november 2015. Ruim drie maanden hield een knieblessure hem aan de kant en zijn rentree is nog ver weg. De middenvelder is bezig aan zijn vierde seizoen bij Arsenal.

Arsenal maakt een moeilijk seizoen door. De honger naar prijzen is groot, maar afgelopen weekend werd in de competitie een pijnlijke nederlaag geleden tegen Manchester United. Dat was een flinke deuk in de titelaspiraties van Wenger en zijn mannen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner