04.03.2016 10:51

Pochettino: "Verlies niets met druk te maken"

Tottenham Hotspur doet volop mee voor de titel in de Premier League, maar de titelaspiraties liepen woensdagavond een flinke knauw op door het 1-0 verlies tegen West Ham United. Mauricio Pochettino denkt niet dat dit door de zenuwen komt.

"Het was een wedstrijd op zich, onze vierde nederlaag van het seizoen. Dit toont nog maar eens de competitiviteit van de Premier League en hoe moeilijk het is om aan de top te bivakkeren. De ploeg is gewoon nog steeds zelfverzekerd", vertelt de oefenmeester tegenover Sky Sports.

Van een last op de schouders wil de trainer niet spreken. "Het heeft niets met druk te maken. Het is gewoon niet altijd mogelijk om het spel te spelen, dat we op de mat legden tegen Swansea City en Fiorentina. Zeker in de tweede helft hebben we dat nog wel geprobeerd en hadden we ook kansen om te scoren."

Aankomend weekend komt stadsrivaal Arsenal op bezoek voor de Premier League. De Spurs kunnen de ploeg van Arsène Wenger op nagenoeg onherstelbare schade toerichten, want bij verlies kan Arsenal een achterstand hebben van zes en negen punten op respectievelijk Tottenham en Leicester City.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner