06.03.2016 10:46

Eintracht Frankfurt laat trainer Veh gaan

Armin Veh kijkt gespannen toe tijdens de wedstrijd Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt. (21-11-2015)
Armin Veh kijkt gespannen toe tijdens de wedstrijd Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt. (21-11-2015)

Eintracht Frankfurt heeft trainer Armin Veh op straat gezet. De huidige nummer zestien van de Bundesliga kwam zaterdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen promovendus FC Ingolstadt 04 en dit bleek de druppel. Via de officiële kanalen maakt Eintracht Frankfurt bekend dat Veh de deur is gewezen.

Veh kwam aan het begin van het huidige seizoen aan het roer te staan bij de club. Van 2011 tot en met 2014 was de Duitser ook al actief als trainer bij de club, maar in de zomer van 2014 koos hij voor een avontuur bij VfB Stuttgart. Na enkele maanden werd hij al ontslagen, waarna Veh voorlopig afscheid nam van de voetbalwereld. Afgelopen zomer stapte hij dus weer in het voetballeven, maar ditmaal duurde het avontuur bij Eintracht Frankfurt kort.

In Duitsland degraderen de nummer achttien en zeventien rechtstreeks, terwijl de nummer zestien degradatievoetbal speelt tegen een ploeg uit de 2. Bundesliga. Eintracht Frankfurt is niet kansloos in de strijd tegen degradatie, maar moet snel punten pakken, wil het nog een plek stijgen op de ranglijst. Veh beschikte over een contract tot medio 2017. Eintracht Frankfurt gaat snel op zoek naar een nieuwe trainer.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner