10.03.2016 11:31

Gladbach laat Brouwers weer wachten

Roel Brouwers heeft balbezit tijdens het oefenduel Borussia Mönchengladbach - Sivasspor. (12-01-2016)
Roel Brouwers heeft balbezit tijdens het oefenduel Borussia Mönchengladbach - Sivasspor. (12-01-2016)

Roel Brouwers weet niet of hij aankomend seizoen nog speler van Borussia Mönchengladbach is. De 34-jarige verdediger sprak onlangs met de club over zijn toekomst, maar heeft nog geen duidelijkheid gekregen.

"De club weet nog niet of ze met me verder willen", zegt de Nederlandse verdediger in de Duitse media. "We hebben gesproken maar op dit moment ligt alles open. Het is natuurlijk niet leuk pas voor de laatste wedstrijd van het seizoen te horen hoe het verdergaat, maar ik leg mezelf geen druk op." De routinier speelde dit seizoen pas zes competitiewedstrijden namens Borussia Mönchengladbach, vorig seizoen kwam hij nog tot twintig competitieduels.

Ploeggenoot Martin Stranzl gaf onlangs aan na het lopende seizoen te stoppen, terwijl Filip Daems vorig seizoen koos voor een terugkeer naar België. Brouwers wil echter nog niet op de zaken vooruitlopen. "Daar ga ik pas over nadenken zodra ik hoor dat het verhaal bij Borussia Mönchengladbach eindigt. Al hoop ik wel dat ik zélf het moment kan bepalen dat ik mijn loopbaan beëindig. Stoppen met voetballen kun je namelijk maar één keer."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner