15.03.2016 10:30

Falcao had geen problemen met Van Gaal

Radamel Falcao schiet op doel tijdens het competitieduel Newcastle United - Chelsea. (26-09-2015)
Radamel Falcao schiet op doel tijdens het competitieduel Newcastle United - Chelsea. (26-09-2015)

Radamel Falcao had geen problemen met Manchester United-trainer Louis van Gaal. De Colombiaan speelde vorig seizoen voor The Red Devils, maar kon in Manchester geen sterke indruk achterlaten.

"Het was moeilijk in Manchester", vertelt de spits van Chelsea aan El Tiempo. "Iedereen zag dat er situaties waren die voor instabiliteit zorgden. De ene keer speelde ik immers wel, de andere keer weer niet. Dan deed ik 60 minuten mee, dan 45, dan 20. Zo weet je niet waar je staat of wat de coach voetballend van je verwacht. Het was moeilijk, omdat ik gewend was veel te spelen."

"Na mijn knie-operaties bij Monaco ging ik naar Manchester United, waar een nieuw proces was gestart na 25 jaar onder dezelfde coach", vervolgt Falcao. "Er waren veel nieuwe spelers en ik kreeg niet de kansen die ik had verwacht te krijgen", aldus Falcao, die geen problemen had met Van Gaal. "Nee, helemaal niet. Ja, we hadden de gebruikelijke discussies, met de gebruikelijke argumenten, maar dat gebeurde altijd met respect. En op geen enkel moment was er sprake van een probleem."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner