17.03.2016 16:46

Ranieri: "Ik wil hier nog heel lang werken"

Leicester City-trainer Claudio Ranieri geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel Leicester City - Norwich City. (27-02-2016)
Leicester City-trainer Claudio Ranieri geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel Leicester City - Norwich City. (27-02-2016)

Claudio Ranieri is met een fantastisch seizoen bezig bij Leicester City. De Italiaan is met zijn ploeg de verrassende koploper van de Premier League. En de trainer heeft het naar zijn zin bij de Engelse club.

Op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Crystal Palace zei de oefenmeester dat hij voorlopig niet weg wil bij Leicester: "Of dit mijn laatste club wordt voor ik met pensioen ga? Ik hoop het wel, ik wil hier nog heel lang werken."

In de zomer van 2015 tekende Ranieri een contract voor drie jaar bij Leicester: "We zijn pas net begonnen, er is hier nog heel veel werk te verrichten. Wat ik doe als de Italiaanse bond me vraagt om Antonio Conte op te volgen als bondscoach? Dan zeg ik nee."

Zaterdag is Crystal Palace de tegenstander. "We willen gewoon gaan voor de zege en denken niet aan de titel", beweerde Ranieri. "Als we winnen, is het fantastisch. Mocht het niet lukken, dan maakt het niet veel uit."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner