19.03.2016 15:19

Leicester City houdt vast aan succeselftal

'Never change a winning team.' Zo simpel is het voor Claudio Ranieri, trainer van Premier League-koploper Leicester City. Tegen Crystal Palace spelen The Foxes wederom met de vertrouwde elf.

Iedere voetballiefhebber kan het sensatieteam van Leicester inmiddels wel dromen. Kasper Schmeichel, de zoon van Peter, op doel en twee beresterke centrumverdedigers in Wes Morgan en Robert Huth houden de doelpunten tegen in de ploeg van Ranieri, terwijl het aanvallende frivoliteit bestaande uit Shinji Okazaki, Jamie Vardy en Riyad Mahrez wekelijks leuk voetbal laten zien. Tegen Crystal Palace krijgt de koploper de taak om weer een stap te zetten naar een kampioenschap.

Ook de thuisploeg is ongewijzigd voor het duel met The Foxes. Het team dat vorige week de halve finale van de FA Cup haalde tegen Reading mag een soortgelijk kunstje uitvoeren tegen Leicester. Zo staat Wayne Hennessey gewoon op doel bij The Eagles en bestaat de aanval uit Yannick Bolasie, Emmanuel Adebayor en Wilfried Zaha. Op het middenveld staan Mile Jedinak, Yohan Cabaye en Joe Ledley. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner