20.03.2016 12:01

'Garde op weg naar uitgang bij Aston Villa'

Rémi Garde gaat zijn baan bij Aston Villa verliezen. De Fransman zal maandag al de laan uit worden gestuurd, nadat er bij Swansea City voor de zesde achtereenvolgende wedstrijd verloren werd.

De Franse trainer werd vier maanden geleden binnengehaald met de opdracht de club voor degradatie te behoeden, maar Garde leek geen moment in die opdracht te slagen. De club uit Birmingham staat op een totaal uitzichtloze positie in de Premier League en de vraag is realistisch gezien niet meer of, maar wanneer de degradatie van de Europa Cup-winnaar van 1982 bevestigd wordt. Garde zal dit volgens de Telegraph met zijn baan moeten bekopen.

In de winterse transferperiode werd geen enkele speler gekocht en met de huidige selectie wist Garde slechts twee wedstrijden te winnen. Het lijkt erop dat assistenten Kevin MacDonald en Eric Black tot het eind van het seizoen de honneurs zullen waarnemen. Het bestuur op Villa Park zou zijn zinnen voor het volgende seizoen hebben gezet op Nigel Pearson, de man die voorafgaand aan dit seizoen bij Leicester City aan de dijk werd gezet. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner