21.03.2016 10:13

Pellè: "Het lot dat hij zijn revanche neemt"

Graziano Pellè is blij voor zijn teamgenoot Sadio Mané. De aanvaller maakte de winnende treffer in het duel met Liverpool FC en de Italiaan denkt dat dat het lot is.

Mané zou eigenlijk een schorsing uitzitten tijdens het duel met Liverpool. De aanvaller had rood gekregen tijdens de wedstrijd tegen Stoke City en zou drie duels geschorst zijn. Southampton FC ging in hoger beroep en de kaart werd geseponeerd. Op aangeven van Pellè was Mané tweemaal trefzeker en daardoor wonnen The Saints met 3-2.

Mané miste overigens wel nog een penalty. "Ik vond het heel vervelend dat Sadio die penalty miste, want had al een tijdje niet gescoord", zegt Pellè op de clubsite. "Eigenlijk geloof ik niet in het lot, maar deze keer wel. Hij kreeg onterecht rood en neemt nu zo revanche. Dat is het geweldige van voetbal."

De ploeg van Ronald Koeman stond bij rust nog met 0-2 achter, maar een sterke tweede helft zorgde ervoor dat Southampton alsnog wist te winnen van Liverpool.