25.03.2016 10:42

Jongeling Love hoort niets meer van Van Gaal

Mit dem 4:0 über die Queens Park Rangers darf sich Louis van Gaal über seinen ersten Sieg als Trainer von Manchester United freuen
Mit dem 4:0 über die Queens Park Rangers darf sich Louis van Gaal über seinen ersten Sieg als Trainer von Manchester United freuen

Louis van Gaal geeft graag jeugdspelers een kans. Zo liet hij ook Donald Love debuteren in  het verloren Premier League-duel met Sunderland. Een paar dagen later speelde hij zijn tweede duel, maar daarna vernam Love weinig meer van de Nederlandse trainer.

De 21-jarige centrale verdediger lijkt enigszins ongeduldig te worden, maar toch blijft hij realistisch. "We verloren van Midtjylland en daarna viel ik buiten de boot. Ik heb nergens spijt van, want ik heb mijn best gedaan en wilde winnen. De manager (Van Gaal, red.) heeft mij sindsdien niet meer gesproken, maar zo is hij waarschijnlijk gewoon. Ik wacht gewoon op een nieuwe kans", aldus Love in gesprek met The Times.

De verdediger was blij met zijn debuut. "De manager heeft gezegd dat ik gewoon moest spelen zoals ik dat ook deed bij de Onder-21 en dat is wat ik heb gedaan. Na het duel met Sunderland zei hij dat ik een van de beste spelers van Manchester was en dat geeft je veel vertrouwen. Ik speelde gewoon mijn wedstrijdje."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner