31.03.2016 10:03

Gullit wil stokje van gewezen Garde overnemen

Aston Villa stuurde trainer Rémi Garde dinsdagavond de laan uit en moet daarom op zoek naar een nieuwe trainer. Ruud Gullit is benieuwd of de club uit Birmingham in deze zoektocht misschien bij hem zou uitkomen. De Nederlander is in ieder geval geïnteresseerd in de baan.

"Kijk, als ze aan zouden kloppen, zou ik het echt overwegen. Ik zou er zeker over nadenken als ik de juiste mensen om mij heen kan verzamelen", geeft Gullit aan in gesprek met beIN Sport. In het verleden was de Nederlander ook al actief in de Premier League als trainer van Newcastle United en Chelsea.

In 2011 stond hij voor het laatst als trainer bij Terek Grozniy voor een groep. Als Aston Villa besluit voor een andere trainer te gaan, demotiveert dat Gullit niet. "Ik ben gelukkig met mijn werkzaamheden als commentator voor BeInSport. Hier wordt goed voor me gezorgd. Waarom zou ik dat opgeven?"

Of Gullit ook in beeld is bij Aston Villa, is onbekend. De namen die rondzingen op Villa Park zijn die van Steve Bruce (Hull City), Sean Dyche (Burnley) en Nigel Pearson (clubloos).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner