02.04.2016 19:07

De Bruyne blij met rentree na knieblessure

Kevin De Bruyne was na afloop van de 4-0 overwinning op Bournemouth tevreden met zijn rentree. Manchester City had aan twintig minuten genoeg om op een 3-0 voorsprong te komen. Tot groot genoegen van De Bruyne.

"Het is lekker om op deze manier je rentree te maken. Het maakt het een stuk makkelijker wanneer je na twintig minuten al op een 3-0 voorsprong staat. Vooral het eerste half uur hebben we goed gespeeld en veel kansen gecreëerd", aldus de Belg op de clubwebsite van Manchester City. 

Tijdens de laatste twee duels voor de interlandbreak wist Manchester City niet meer te scoren, maar De Bruyne had goede hoop op doelpunten. Hij is daarom extra blij dat er tijdens zijn return makkelijk gescoord werd. De Belg scoorde zelf het tweede doelpunt. "Je weet nooit wat er gebeurt wanneer je de eerste wedstrijden na een blessure weer speelt. Ik ben heel tevreden over mijn comeback en fysiek gezien ging het ook goed. Ik ben blij dat ik een uur heb mogen spelen en ik hoop dat ik dit door kan zetten".

"Dit geeft veel vertrouwen voor het duel met Paris Saint-Germain komende woensdag in de Champions League. Dat is wel een heel ander duel in een andere competitie. Het zal zwaar worden, maar we zullen er alles aan doen om een positief resultaat te behalen."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner