07.04.2016 11:16

Wenger blijft geloven in kampioenschap

Zoals we van Arsène Wenger gewend zijn, klaagt hij ook tijdens de wedstrijd Arsenal - FC Barcelona over arbitrale kwartet. (23-02-2016)
Zoals we van Arsène Wenger gewend zijn, klaagt hij ook tijdens de wedstrijd Arsenal - FC Barcelona over arbitrale kwartet. (23-02-2016)

Arsenal-trainer Arsène Wenger heeft het kampioenschap nog niet opgegeven. Arsenal heeft een achterstand van elf punten op koploper Leicester City, maar toch sluit de Fransman het kampioenschap nog niet uit.

"Of we Leicester City nog kunnen achterhalen? Natuurlijk, waarom niet? Zolang het nog mogelijk is, maken we een goede kans op de titel", zei Wenger tijdens de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met West Ham United. "Leicester is enorm constant, maar ze winnen elke wedstrijd maar nipt dus het kan zomaar omslaan. Leicester bewijst dat het niet alleen gaat om de hoeveelheid geld die je uitgeeft, maar vooral om de kwaliteit van de spelers."

Zaterdagmiddag gaat Arsenal op bezoek bij West Ham United. "West Ham heeft een topseizoen. Als je kijkt naar hun spelers zijn de middenvelders en aanvallers erg goed en is de defensie solide. Met name Payet heeft West Ham veel gebracht", aldus Wenger, die onder de indruk is geraakt van Payet. "Ik heb hem heel vaak bekeken. Hij heeft alles om een absolute topspeler te worden. Sterker nog, ik denk dat hij dat al is. Hij is nu 29 jaar oud en is dit jaar echt volwassen geworden. Hij is ook weer international van Frankrijk na een lange afwezigheid, dat zegt alles."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner