07.04.2016 11:46

Vidal gaat Bayern München niet verlaten

Arturo Vidal is niet van plan om Bayern München na dit seizoen te verlaten. De Chileense middenvelder werd in verband gebracht met een transfer naar Engeland, maar Vidal is gelukkig bij Bayern München.

Antonio Conte werd onlangs aangesteld als trainer van Chelsea. De Italiaanse trainer werkte in het verleden bij Juventus samen met Vidal en zou de Chileense middenvelder graag naar Londen willen halen, maar Vidal is niet van plan om Bayern München na één seizoen te verlaten. De international van Chili vertrok afgelopen zomer van Juventus naar Bayern München en is gelukkig in Zuid-Duitsland.

"Ik ben gelukkig bij Bayern München", vertelt Vidal aan het Chileense medium BioBio. "Ik moet aan mijn familie denken en ik heb bovendien nog een contract tot medio 2019 bij Bayern München." Vidal is momenteel bezig aan zijn tweede periode in Duitsland. De Chileen begon zijn carrière in zijn vaderland bij Colo-Colo. In de zomer van 2007 vertrok Vidal naar Bayer Leverkusen. Na vier jaar in Duitsland werd Vidal overgenomen door Juventus. Afgelopen zomer tekende Vidal een contract bij Bayern München.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner