09.04.2016 18:44

Bilić lyrisch: "Onmogelijk hem af te stoppen"

Slaven Bilić kwam woorden tekort voor Andy Carroll na afloop van de wedstrijd tussen West Ham United en Arsenal (3-3). De aanvaller boog met een hattrick een 0-2 achterstand om in een voorsprong, maar zag Arsenal toch nog gelijkmaken.

"Andy Carroll heeft alles. Het is onmogelijk om hem af te stoppen", meende de Kroatische trainer na afloop voor de camera’s van FOXSports. Tussen de 44ste en de 52ste scoorde Carroll driemaal en zorgde daarmee voor zijn tweede hattrick ooit in de Premier League. De eerste keer dat hem dat lukte was namens Newcastle tegen Aston Villa (6-0) in 2010.

"Zijn werklust, kijk maar hoe vaak hij de bal probeerde te veroveren. Hij hield de bal de hele tijd vast. En koppend is hij misschien wel de beste in de wereld", somde de trainer lyrisch op. "Hij moet verlost blijven van blessures. Hij is professioneel, maar hij moet alles over hebben voor zijn carrière en het voetbal."

Arsène Wenger was daarentegen minder blij met Carroll, maar sipte vooral om zijn eigen ploeg. "Ik ben teleurgesteld dat we geen antwoord hadden op Andy Carroll. Ik sta hier niet om de spelers de schuld te geven, maar we mogen geen drie goals tegen krijgen. Zeker na de 2-1. Dat is zonde." Inmiddels is de achterstand op Leicester City opgelopen tot tien punten achterstand. "Hebben we nog kans op de titel? Ik weet het niet. We hebben het wel moeilijker gemaakt vandaag."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner