10.04.2016 19:18

Ranieri: "We moeten de titel gaan pakken"

De titel is voor Leicester City na de 0-2 overwinning op Sunderland weer een stap dichterbij. Volgens manager Claudio Ranieri moet Leicester nu toe slaan. "Kampioenschap ligt voor het grijpen."

"Nu moeten we de titel gaan pakken, het kampioenschap ligt voor het grijpen. Niemand kon dit geloven bij de start van het seizoen. Nu zijn we in deze positie en moeten we vechten tot het einde. We hebben alles in eigen hand en moeten alleen aan onszelf denken", aldus de succestrainer tegen SkySports.

Jamie Vardy was opnieuw het goudhaantje van Leicester, door beide doelpunten voor zijn rekening te nemen. "Eerst scoorde hij voor de nationale ploeg en nu ook weer voor ons. Een topscorer heeft doelpunten nodig, dus dat is goed."

Vlak voor tijd viel de beslissende 0-2, maar Sunderland kreeg een aantal goede kansen. "Zij konden gelijk maken, nadat wij de wedstrijd niet afmaakten. We speelden een prima wedstrijd, maar Sunderland was wanhopig door de strijd tegen degradatie. We zijn wel weer drie punten dichter bij het einde."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner