10.04.2016 21:53

Pochettino: "Zeven punten is goed te doen"

Tottenham liep tegen Manchester United in zes minuten tijd uit naar een 3-0 voorsprong, wat ook de eindstand was. Mauricio Pochettino, manager van The Spurs, vond dat de tweede helft van zijn ploeg de perfectie naderde.

"Ik ben er heel blij met de uitslag. 3-0 tegen deze tegenstander is heel goed. We vechten nog steeds voor de titel. Zeven punten is goed te doen", aldus de hoopvolle Pochettino.

"We laten zien dat we Leicester op de hielen zitten. Leicester blijft winnen, maar wij tonen karakter door ook te winnen. Nog vijf wedstrijden te gaan en we willen het gat met Leicester dichten, dat is onze enige optie."

De wedstrijd op White Hart Lane had vertraging, doordat de bus vanuit Manchester vast stond in het verkeer. Pochettino vond niet dat zijn ploeg last had van de verlate aftrap. "Voor beide teams is het niet prettig. Onze wedstrijd was alsnog heel erg goed. We behouden onze tweede plaats en vechten nog voor de titel."

Dele Alli was opnieuw belangrijk voor The Spurs. De Engelsman produceerde de openingsgoal. "Morgen wordt hij twintig jaar, maar hij is heel belangrijk voor het team. Hij is al heel volwassen, zowel op als buiten het veld."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner