10.04.2016 22:22

Huntelaar niet tevreden na remise in derby

Klaas-Jan Huntelaar faalt niet van elf meter. De aanvoerder van Schalke 04 zorgt voor de gelijkmaker in de Kohlenpott-derby tegen Dortmund. (10-04-2016)
Klaas-Jan Huntelaar faalt niet van elf meter. De aanvoerder van Schalke 04 zorgt voor de gelijkmaker in de Kohlenpott-derby tegen Dortmund. (10-04-2016)

Schalke 04 wist dankzij een doelpunt van Klaas Jan Huntelaar een punt over te houden aan de Kohlenpott-derby tegen Dortmund. De Nederlandse spits zorgde vanaf elf meter voor de 2-2, maar had het gevoel dat er meer in zat.

"Ik denk dat we meer uit de wedstrijd hadden kunnen halen", begint Huntelaar zijn verhaal op de clubsite. "We kwamen twee keer goed terug van een achterstand, maar hadden misschien door kunnen gaan om te winnen."

Vanaf elf meter tekende Huntelaar voor de gelijkmaker. De bezoekers mochten met elf man blijven staan, waar de spits het niet mee eens is. "Ik dacht meteen aan een rode kaart en een penalty. Er liep nog een verdediger naast, dus het is wel discutabel. Voor ons maakte het niet veel uit dat ze met elf man konden blijven staan. We focusten alleen op onszelf en speelden met veel passie."

Schalke is door het gelijkspel nog in de race voor een Champions League-ticket. De achterstand op nummer vier Leverkusen bedraagt drie punten. Bayern München en Dortmund zijn zeker van hun plek, waardoor Schalke, Leverkusen, Hertha BSC, Mönchen Gladbach en Mainz strijden voor de overige twee tickets.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner