11.04.2016 11:44

Degradatiekraker Sunderland gezien als finale

Wayne Rooney (l.) vecht een duel uit met Yann M'Vila (r.) tijdens het competitieduel Sunderland - Manchester United. (13-02-2016)
Wayne Rooney (l.) vecht een duel uit met Yann M'Vila (r.) tijdens het competitieduel Sunderland - Manchester United. (13-02-2016)

Sunderland staat voor een alles of niets poging om degradatie te ontlopen. The Black Cats staan vier punten achter Norwich City, en volgend weekeinde staan beide ploegen tegenover elkaar.

De degradatiekraker wordt door Yann M'Vila gezien als een bekerfinale. "We moeten winnen van Norwich, er is ook geen mogelijkheid tot een gelijkspel. We moeten de punten pakken en tegen elke prijs winnen", aldus de middenvelder op de clubsite.

"Het is als een bekerfinale en de wedstrijd moeten we op die manier benaderen. Op beide teams ligt veel druk, maar wel wat meer op ons. Wij staan namelijk vier punten achter. We moeten absoluut winnen. Als we gelijk spelen staan we nog vier punten achter."

Sunderland heeft wel een wedstrijd minder gespeeld dan The Canaries. Als de degradatiekraker achter de rug is, staan er nog vier wedstrijden op het programma in de Premier League. Aston Villa en Newcastle United staan onderaan op de ranglijst, gevolgd door Sunderland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner