12.04.2016 11:48

Van Gaal: "Onze laatste kans op een prijs"

Woensdagavond staat voor Manchester United en Louis van Gaal wellicht de 'wedstrijd van het jaar' op het programma. Manchester United vecht met West Ham United om een plek in de halve finale van de FA Cup.

Het duel op Old Trafford eindigde in een gelijkspel (1-1), waardoor er een replay nodig is. "Het is onze laatste kans op een prijs", zei de Nederlander tijdens de persconferentie in aanloop naar het FA Cup-duel met West Ham United. "Het is dus een enorm belangrijk duel voor de spelers, de club, de manager en de fans. Bovendien hebben we één dag minder dan West Ham om ons voor te bereiden."

Afgelopen weekend zag Van Gaal zijn ploeg met 3-0 verliezen van Tottenham Hotspur. "Dat gaat ook een rol spelen. Maar we hebben eerder tegen Arsenal en Manchester City al bewezen dat we ondanks een minder lange voorbereidingstijd dan de tegenstander wedstrijden kunnen winnen. Ik hoop mijn spelers goed herstellen. Ook mentaal, want op White Hart Lane hebben we een flinke tik gekregen. Maar iedereen is zich bewust van het feit dat dit echt onze laatste kans is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner