12.04.2016 16:41

"Robben werkt hard, hij doet er alles aan"

Arjen Robben neemt zijn positie weer in nadat een aanval van Bayern München is gestrand in de verdediging van Borussia Dortmund. (05-03-2016)
Arjen Robben neemt zijn positie weer in nadat een aanval van Bayern München is gestrand in de verdediging van Borussia Dortmund. (05-03-2016)

Voorzitter van Bayern München Karl-Heinz Rummenigge vraagt om geduld als het gaat om Arjen Robben. De Nederlander is geblesseerd maar de Duitser denkt dat het een kwestie van tijd is voordat Robben terug is. 

Begin maart liep Robben een spierblessure op en is sindsdien volop aan het revalideren, maar wanneer hij zijn rentree kan maken is nog onduidelijk. Toch maakt Rummenigge zich niet druk. "Ik heb hem nog gezien bij de lunch", zegt hij voordat hij vertrekt richting Lissabon voor het Champions League-duel tussen SL Benfica en Bayern München. "Hij traint en hij loopt hard, maar we moeten toch geduld met hem hebben. Een prognose is niet mogelijk. Hij doet er alles aan om terug te komen, en dat geldt ook voor de medische staf en de fysio's."

Zonder Robben verdedigt Bayern een 1-0 voorsprong tegen Benfica. Een stand waarbij het duel nog alle kanten op kan gaan. "We zitten niet in een zetel, maar het is ook geen resultaat om het van in je broek te moeten doen", aldus Rummenigge. "We hebben goede vooruitzichten de volgende ronde te bereiken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner