20.04.2016 10:57

Benitez houdt nog vertrouwen in handhaving

Rafa Benítez is nog steeds van mening dat zijn Newcastle United zich veilig kan spelen. Dinsdagavond kwam de ploeg sterk voor de dag tegen Manchester City, al bleef het in eigen huis op een gelijkspel steken.

"De ploeg heeft nu meer zelfvertrouwen. De supporters staan vol achter de ploeg en ze zullen tot het einde vechten", had de trainer te melden. De supporters op St. James’ Park hadden inderdaad een warm applaus voor de ploeg na afloop van de wedstrijd. Over de openingstreffer van Agüero, die na herhalingen overduidelijk voor buitenspel had moeten worden afgekeurd, was de Spanjaard kort. "Ik heb het niet gezien, maar hoor dat het buitenspel was. Ik denk dat de arbitrage dat soort dingen moet zien, maar wij veranderen er niets aan."

Ook met dit punt blijft Newcastle in een penibele situatie. The Magpies staan negentiende in het klassement en moeten zowel Sunderland(één punt voor Newcastle) als Norwich City(twee punten) nog zien in te halen in het competitieslot. Zaterdag gaat Benítez op bezoek bij zijn oude club, op Anfield wacht dan Liverpool.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner