24.04.2016 22:00

Ranieri: "Van droom de werkelijkheid maken"

Leicester City is nog altijd hard op weg om de Premier League te winnen. De ploeg van manager Claudio Ranieri won met 4-0 van Swansea, waardoor de titel met de week dichterbij komt voor de absolute stuntploeg.

"Het is nu het juiste moment om alles te geven. Van onze droom moeten we werkelijkheid gaan maken. We speelden een geweldige wedstrijd. Het is prachtig om iedereen zo te zien strijden", aldus Ranieri tegen Sky Sports.

Door de schorsing van topscorer Jamie Vardy begon Leonardo Ulloa in de basis. De Argentijn liet zich meteen gelden met twee doelpunten. "Ik wist zeker dat hij het kon, maar ik wist niet dat hij twee doelpunten zou gaan maken. Hij speelde ook een goede wedstrijd, maar ik ben tevreden met al mijn spelers."

Met nog vijf wedstrijden te gaan is de titel binnen handbereik. De voorsprong op Tottenham Hotspur bedraagt acht punten, al hebben The Spurs nog een wedstrijd te goed. Ranieri rekent zich dan ook nog niet rijk. "Het blijft alsnog heel erg zwaar. Tottenham heeft een heel goed team. We zullen tot het einde blijven strijden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner