25.04.2016 21:09

Icoon baalt: "Sakho was geweldig bezig"

Mamadou Sakho werd afgelopen week betrapt op het gebruik van doping. De verdediger van Liverpool kan zijn borst nat maken, denkt clubicoon Jamie Carragher.

De Fransman heeft al een schorsing van de Engelse club gekregen doordat hij een positieve dopingtest zou hebben gehad na het duel met Manchester United (1-1) op 17 maart. Hij zou gebruik hebben gemaakt van een middel om vet te verbranden. Deze vetverbrander bevatte middelen die op de dopinglijst stonden.

"Dit is een nachtmerrie voor elke speler. Ik vind dat hij zichzelf en zijn club enorm heeft laten zitten, helemaal omdat het om een belangrijke speler gaat. Hij mag serieuze vragen verwachten",vertelde Carragher aan Sky Sports.

"Sakho was bezig aan een geweldig seizoen", ging de oud-verdediger verder. "Hij is één van de leiders van het team en heeft geweldige wedstrijden gespeeld tegen Manchester United en Borussia Dortmund. Liverpool moet dat gat nu nog maar zien op te vullen. Dit is ontoelaatbaar voor een voetballer, maar dat geldt natuurlijk voor elke sport", besloot Carragher zijn verhaal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner