26.04.2016 10:32

Fosu-Mensah: "Ik moet nog veel dingen leren"

Timothy Fosu-Mensah heeft inmiddels negen wedstrijden in de hoofdmacht van Manchester United achter zijn naam staan, maar de jonge Nederlander is van mening dat hij nog veel moet leren bij The Red Devils.

"Ik heb een aantal waanzinnige weken achter de rug, maar ik moet nog veel dingen leren en dat is ook wat ik probeer. Blijven leren, blijven verbeteren en mezelf proberen te ontwikkelen als speler en elke dag hard trainen", aldus Fosu-Mensah, die afgelopen weekend met Manchester United op Wembley speelde. "Het was een speciale dag voor me. Wembley is een fantastisch stadion en er heerste een geweldige sfeer." Manchester United won in de halve finale van de FA Cup van Everton (2-1).

De Nederlander krijgt veel steun van zijn ploeggenoten. "Ze communiceren goed met mij", vervolgt Fosu-Mensah op de clubsite van Manchester United. "Iedereen in de verdediging is goed, inclusief doelman David De Gea. Hij is een topkeeper en hij redde ons tegen Everton. Ik ben blij dat ik als rechtsback mag spelen, maar ik speel waar de manager mij nodig denkt te hebben. Ik doe gewoon mijn best. Ik probeer mijn hoofd koel te houden en te doen wat ik altijd doe."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner