28.04.2016 19:59

Agbonlahor levert aanvoerdersband Villa in

Gabriel Agbonlahor is per direct geen aanvoerder meer bij het gedegradeerde Aston Villa. De aanvaller, kind van de club en al sinds 2005 onderdeel van het eerste elftal, vindt zelf dat hij de aanvoerdersband van de club niet meer waard is.

Via zijn persoonlijke Instagram laat de rechtsbuiten annex spits, met meer dan driehonderd wedstrijden in de Premier League achter zijn naam, weten dat hij spijt heeft. "Ik wil beginnen met mijn verontschuldigingen aanbieden richting alle fans van Aston Villa, naar aanleiding van mijn gedrag de laatste weken." Agbonlahor doelt daarbij op foto's die verschenen in de media.

Eén afbeelding liet Agbonlahor zien terwijl hij een waterpijp gebruikte, de tweede kwetste veel fans. Op de dag dat Aston Villa officieel degradeerde werd de aanvaller feestend op de gevoelige plaat vastgelegd. "Ik treed onmiddellijk terug als aanvoerder, omdat ik deze rol niet meer verdien. Ik vraag de fans om mij te vergeven, omdat de hele situatie van de club mij wel degelijk pijn doet, ondanks wat de foto's in de media voor een beeld geven."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner