01.05.2016 10:44

Hazard over slechte fase: "Moet hiervan leren"

Eden Hazard heeft zich uitgesproken over zijn matige seizoen. De Belg kan het stuntelende Chelsea dit seizoen niet bij de hand nemen en geeft ook toe dat hij niet in opperbeste vorm steekt. "Hopelijk gaat dat snel beter."

"Elk seizoen is natuurlijk anders, maar in de laatste zes jaar speelde ik goed. In Frankrijk (Hazard speelde van 2007 tot en met 2012 voor Lille OSC, red.) speelde ik op mijn hoogste niveau en nu heb ik voor het eerst het gevoel dat ik niet goed speel. Maar ik moet hiervan leren. Ik ben nog jong, hopelijk gaat het volgend jaar beter."

Voor Hazard breken interessante maanden aan. Met Chelsea is hij al klaar in Europa en Engeland, maar in de zomer wacht het Europees Kampioenschap met België. Daarnaast staat er in het volgende seizoen een nieuwe trainer voor de groep van Chelsea. "Natuurlijk kijk ik uit naar de samenwerking met Antonio Conte. Het is een goede zaak om te werken met de beste managers in de wereld", steekt Hazard de loftrompet over zijn nieuwe trainer op de clubwebsite van Chelsea.

Hazard wist dit seizoen maar drie keer te scoren in de Premier League, terwijl hij ook in de Champions League niets kon laten zien. Vorig jaar werd de Belgische flankspeler nog verkozen tot de beste speler van Engeland.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner