01.05.2016 21:35

Ranieri trots na gelijkspel op Old Trafford

Leicester City-trainer Claudio Ranieri was na het 1-1 gelijkspel tegen Manchester trots op zijn spelers, ondanks dat de titel nog niet werd binnengesleept. Maandagavond kan de ploeg kampioen worden, als Tottenham Hotspur punten verliest op bezoek bij Chelsea.

Als Leicester had gewonnen van de ploeg van Louis van Gaal, was de ploeg kampioen geworden. Dat zat er niet in voor The Foxes, mede door de slechte start van de ploeg. "In het eerste kwartier waren we wat angstig. United begon erg sterk en wij moesten als het ware opnieuw opstarten, dat was lastig. Na onze goal gingen we beter spelen en ik denk dat 1-1 een terechte uitslag is", meldde Ranieri na afloop van de wedstrijd tegenover BBC.

De ploeg leek een klein beetje last te hebben van de zenuwen. Toch maakte Ranieri zich niet ongerust. "Ik maakte me geen zorgen, want ik weet dat het met onze mentaliteit goed zit. Mijn spelers hebben een groot hart. We toonden mentaliteit, dat was het belangrijkste." Door een treffer van Wes Morgan kwam Leicester op gelijke hoogte.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner