02.05.2016 20:20

Son vervangt de geschorste Alli in derby

Tottenham Hotspur moet maandag winnen op bezoek bij stadsgenoot Chelsea. Zo niet, dan kroont sensatie Leicester City zich officieel tot kampioen van Engeland. De achterstand op de koploper bedraagt momenteel acht punten, met nog drie duels te spelen.

Coach Mauricio Pochettino moet het op Stamford Bridge stellen zonder de geschorste Dele Alli. De aanvallende middenvelder wordt op zijn positie vervangen door Heung-min Son. Eric Dier was twijfelachtig, maar is fit genoeg om naast Mousa Dembélé te starten op het middenveld. Oud-Ajacieden Christian Eriksen, Jan Vertonghen en Toby Alderweireld zijn tevens van de partij. Nacer Chadli en Michel Vorm zitten op de reservebank.

Bij thuisploeg Chelsea keren Gary Cahill en John Terry terug in het centrum van de verdediging. De ervaren Blues zijn hersteld van blessures en worden direct opgesteld door manager Guus Hiddink. Dit gaat ten koste van Abdul Rahman Baba en Eden Hazard. De Belgische aanvaller kent een teleurstellend seizoen en maakte vorige week pas zijn eerste twee competitiegoals.

De wedstrijd is vanaf 21.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner