03.05.2016 09:48

Hiddink: "Hij zei vijf keer dankjewel"

Guus Hiddink kreeg maandagavond vlak na het gelijkspel tegen Tottenham Hotspur (2-2) een telefoontje van Leicester City-trainer Claudio Ranieri. De Italiaan bedankte de trainer van Chelsea, omdat Leicester City nu niet meer in te halen is door The Spurs.

"Hij bedankte ons voor wat we de tweede helft hadden gedaan", aldus Hiddink tijdens de persconferentie na afloop van het duel met Tottenham Hotspur. "Ik zag geen tranen omdat het geen Facetime-gesprek was, maar zijn stem trilde een beetje. Hij zei vijf keer dankjewel. Ik heb hem gefeliciteerd met het kampioenschap. Je kan een half jaar verrassend aan kop gaan, maar ze zijn niet ingestort. Er was geen druk toen de titel in zicht kwam. Daarom verdienen ze het."

Hiddink raakte maandagavond overigens zelf nog betrokken bij een incident. "Er werd geduwd en getrokken. Steeds meer mensen raakten erbij betrokken. Als je een beetje aan judo en worstelen hebt gedaan, dan kan je makkelijk vallen. Deze incidenten horen niet maar gebeuren wel. Uiteindelijk moeten we allen rustig worden."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner