04.05.2016 10:29

Doelman Courtois wil bij Chelsea blijven

Thibaut Courtois ligt verslagen op de grond. De Belgische doelman is voor de tweede keer verschalkt door Leicester City. (14-12-2015)
Thibaut Courtois ligt verslagen op de grond. De Belgische doelman is voor de tweede keer verschalkt door Leicester City. (14-12-2015)

Thibaut Courtois staat uitstekend te keepen dit seizoen. Door zijn goede spel zou de Belg in de belangstelling staan van verscheidene Europese topclubs. Eén daarvan zou Paris Saint-Germain zijn, maar de doelman ontkent dat een transfer in de maak is.

"Ik heb nooit contact gehad met PSG", vertelt de goalie in gesprek met Le Parisien. "Ik heb de laatste tijd vaak tegen hen gespeeld. Het is een goede club die eenvoudig kampioen wordt. Ik houd er echter van om in Engeland te spelen. PSG is een erg goede club, maar ik ben gelukkig bij Chelsea."

De doelman ontkent dus dat hij plannen heeft om Chelsea te verlaten: "Ik heb nog een contract voor drie jaar, dus het is honderd procent zeker dat ik blijf. Als het slecht gaat met een club zijn er altijd geruchten. Mensen denken dan dat de topspelers willen vertrekken, omdat er geen Champions League wordt gespeeld. Iedereen weet dat het onze eigen schuld is dat we volgend seizoen niet meedoen. Het gebeurde al met Manchester United en Borussia Dortmund en het is vreselijk. We hebben onze titel dit jaar niet verdedigd, maar we moeten volgend seizoen sterker terugkomen om weer in de Champions League te spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner