05.05.2016 15:51

De Visser baalt dat De Bruyne weg moest

Kevin De Bruyne floreert momenteel in het shirt van Manchester City, maar als het aan meesterscout Piet de Visser had gelegen, speelde de Belg nu nog voor Chelsea. De Visser scoutte de middenvelder van KRC Genk en was ontevreden over de manier waarop De Bruyne werd behandeld door de Londense club.

"Pijn is een groot woord, maar ik ben toch heel boos geweest toen Chelsea De Bruyne liet gaan", vertelt De Visser in gesprek met het Belgische medium Sporza. "Ik heb veel discussies met José Mourinho gehad over Kevin. Ik zei: 'Laat Kevin spelen. Niet altijd, maar een paar keer, want dan blijft hij.' Kevin was zelf enthousiast over Chelsea, hij was een echte speler voor Chelsea."

"Mourinho zei dat Kevin zelf niet wou blijven, maar als hij hem een paar keer opgesteld zou hebben, dan zou Kevin gebleven zijn", verduidelijkt de scout de discussie tussen zijn persoon en de Portugese trainer. Tijdens de 0-3 zege van Manchester City op Chelsea haalde de Belgische middenvelder zijn gram met een puik optreden.

"Als Chelsea-man zat ik te balen, maar binnenin had ik zo'n plezier dat Kevin dat Chelsea-middenveld in z'n eentje afmaakte. Mijn hart valt dan open, maar ondanks het verlies van Chelsea heb ik dan plezier."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner